Ιστορία

Η εταιρεία INTERSHOP ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ Α.Ε.Ε. ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο του εξοπλισμού και της διακόσμησης καταστημάτωντο 1995, αντιπροσωπεύοντας τρεις μεγάλους οίκους του εξωτερικού. Το πεδίο της δημιουργίας της εκτείνεται από το σχεδιασμό ενός επίπλου ή εκθεσιακού stand μέχρι την πλήρη μελέτη και σχεδιασμό ενός επαγγελματικού χώρου καθώς και την κατασκευή του.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες με επαγγελματική κατάρτιση, τεχνογνωσία και διαρκή ενημέρωση πάνω στης εξελίξεις του χώρου, ανταποκρίνονται απόλυτα ακόμη και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση του πελάτη και η βελτιστοποίηση της επιχείρησής του. Το γεγονός αυτό καθιέρωσε και ανέδειξε την εταιρεία στο χώρο των ειδικών αρχιτεκτονικών κατασκευών, η οποία λειτουργεί από το 2001 ως INTERSHOP DECO – ΤΑΣΟΣ ΔΑΓΚΟΥΛΗΣ και χαράσσει διαρκώς νέους ορίζοντες στους διάφορους τομείς των δραστηριοτήτων της.

Προτεραιότητά μας έιναι η επιθυμία του πελάτη, με τον οποίο επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μια διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης. Ο σεβασμός στο όραμα του πελάτη και στις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου, η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο καθώς και η αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος, μας χαρακτηρίζουν και μας διακρίνουν στον τομέα μας.

Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε και να δώσουμε μορφή στο όραμά σας!